App 'Ommetje'

 

 

Regelmatig komt het onderwerp beweging aan de orde, niet alleen hier in ons programma maar ook op de Facebookpagina. Ook werd er al eens onderstaand bericht gedeeld. Maar misschien luisteren ook niet leden van de facebook groep en die hebben het dan nog nooit gezien. Vandaag dat ik het hier zal vertellen.

 

Maak wandelen nog leuker met de Ommetje-app van de Hersenstichting

Wandelen houdt je hersenen gezond. De app Ommetje motiveert je om dagelijks een ommetje te lopen. Start met vrienden, familie of collega’s een eigen wandelcompetitie of ga de uitdaging aan tegen de rest van Nederland. Zo motiveer je elkaar om dagelijks een Ommetje te maken. De app is ontwikkeld met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij deelt regelmatig een hersenfeitje. Loop je mee?

Alle info wordt ook geplaatst op onze website. www.luisternaarnah.nl

Nu wil het toeval dat er vanaf maadag 26 juli veranderingen worden aangebracht in de app ‘ommetje’

Op maandag 26 juli gaat er iets bijzonders gebeuren in de Ommetje-app. De landelijke competitie zal dan verdwijnen.

 

Dat doen we uiteraard niet zomaar. Er komt iets voor in de plaats wat jouw motivatie en wil om te winnen nog meer zal opzwepen, namelijk: het levelsysteem.

Iedereen doet automatisch mee met ons nieuwe levelsysteem. Dus ook wanneer je in een persoonlijk team loopt en niet meedoet aan de algemene ranglijst. Let op: zorg er wel voor dat je de app update om gebruik te maken van dit nieuwe onderdeel.

De persoonlijke teams, met bijvoorbeeld vrienden of familieleden die zijn aangemaakt met een teamcode, blijven zoals ze waren. Je kunt dus nog steeds samen wandelen met bekenden in je eigen competitie. Vanaf 26 juli lopen deze deelnemers dus mee in twee competities: je eigen én die van het levelsysteem.

 

De app is makkelijk te downloaden in de Appstore of de Google Playstore. Zet in de zoekfunctie simpel ‘Ommetje’ en dan staat ie er gelijk.

Trouwens, ik zei eerder dat er misschien mensen luisteren die nog geen lid van de Facebook pagina zijn en dan duid ik op de Hersenletsel NAH, restverschijnselen. Dit is een besloten groep waar iedereen terecht kan met zijn/haar verhaal, vragen, opmerkingen, tips enzovoort. Deze groep is bedoeld voor lotgenoten, partners en andere naasten.

Directe link voor app ‘Ommetje’

Maak jouw eigen website met JouwWeb